top of page

OVER

Pieterjan Seynaeve

P1022801-2.jpg

Ik studeerde in 2012 af aan het Conservatorium van Gent in de afstudeerrichting Muziekproductie. Meteen daarna startte ik als zelfstandig audio engineer, muziekproducer en docent. 

 

Na 10 jaar op pad als freelancer werd ik eind 2021 mede eigenaar van MotorMusic Studios in Mechelen, een van de meeste toonaangevende opnamestudio's in België. In 2024 verliet ik MotorMusic om terug verder te schrijven aan het About Sound verhaal.

Gedurende die 10 jaar was ik ook actief als leraar in verschillende scholen en organisaties waaronder diverse muziekacademies, MUDA en Syntra AB. Daarnaast begon ik ook met het organiseren van privélessen en eigen opleidingen in 2014, omdat ik gaten zag in het toenmalige aanbod (en nog steeds).

Sinds 2016 ben ik ook actief als docent muziekproductie bij Syntra AB en sinds bij Syntra Midden-Vlaanderen.

Om mijn passie, kennis en ervaring in deze specifieke tak van het muziekonderwijs verder te zetten naast mijn activiteiten als audio engineer, kies ik er vandaag voor om mij verder in te zetten voor wat onze About Sound Academy te bieden heeft, samen met mijn vrienden en collega's uit het werkveld.

Gevolgde opleidingen

KASK Conservatorium

Gent

KASK Conservatorium

Gent

2007-2012

2020-2021

HoGent
Gent

2012-2013

Postgraduaat Ondernemen

Specifieke Lerarenopleiding Muziek

Master in de Muziek
Scheppende Muziek Muziekproductie

bottom of page